«Βούλιαξε» από καρναβαλιστές η Πάτρα-Χοροί και τραγούδια στο κέντρο της πόλης-Δείτε φωτογραφίες
Σε καρναβαλικούς ρυθμούς κινείται η Πάτρα, με πλήθος κόσμου να βγαίνει στους δρόμους για να γιορτάσει την Κυριακή της Αποκριάς, παρά την ματαίωση των μεγάλων εκδηλώσεων λόγω των μέτρων για την COVID – 19
Η ηλιοφάνεια επέτρεψε στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και να απολαύσουν το γιορτινό κλίμα με μουσικές τραγούδια και χωρούς.
Πραγματοποιήθηκε και το ιδιαίτερο έθιμο του Πατρινού, αυτό του Σοκολατοπόλεμου. Μικροί και μεγάλοι έπιασαν τη σοκολάτα και τα γλυκίσματα που πέταξαν οι Σοκολατορίχτες.
Πολύς κόσμος έδωσε τη δική του “μάχη” σε αυτόν τον γλυκό “πόλεμο”.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στο χθεσινοβραδινό πάρτι στους δρόμους του κέντρου, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο και το οποίο διήρκεσε μέχρι σήμερα τα ξημερώματα.
Με χορούς στη μέση του δρόμου και με τη μουσική από τα καταστήματα στο τέρμα, ο κόσμος διασκέδασε απτόητος από την ασταμάτητη βροχή.