-->
12.05.2021

Ξυδάκης: «Κωλοδεξιοί της ΕΡΕ» οι νεοδημοκράτες – Σκληρή απάντηση της ΝΔ: Είναι ντροπή η τοξικότητα

Σκληρή απάντηση δίνει το γραφείο τύπου της ΝΔ στις δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντής του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο» Ν. Ξυδάκης, χαρακτηρίζοντας τους νεοδημοκράτες «κωλοδεξιοί της ΕΡΕ».

Στην ανακοίνωση η ΝΔ αναφέρει:

«Τα όσα ακραία και προσβλητικά είπε για τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Ξυδάκης αποτελούν ντροπή. Είναι ντροπή η τοξικότητα, το μίσος, το εμφυλιοπολεμικό κλίμα και ο πολιτικός «πολιτισμός» που αναδύεται από τα λόγια του πρώην Αναπλ. Υπουργού Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ.
Ας τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας!»

Το απίστευτο σχόλιο του Ξυδάκη για τους νεοδημοκράτες: Κωλοδεξιοί της ΕΡΕ

Στο δρόμο που χάραξε ο Π. Πολάκης κινείται και ο πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο» Ν. Ξυδάκης, καθώς όπως αποκάλυψε η εκπομπή secret με τον Π. Τζένο σε πρόσφατη εκδήλωση έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «κωλοδεξιούς της ΕΡΕ» τους σημερινούς Νεοδημοκράτες.

Ήδη η δήλωση του αυτή εχει αρχίσει να πυροδοτεί αντδράσεις. «Ανιστόρητη και απαράδεκτη» την χαρακτήρισε ο Σ. Πέτσας….

Στο σημείο αυτό να παρατηρήσουμε πως αφορμη για να επιδοθεί σε ρεσιτάλ υβρεων και μισαλλοδοξίας ο κ. Ξυδάκης ήταν επειδή ηθελε να καταδείξει πως η ιστορική παράταξη της Ν.Δ δεν έχει καμία σχέση με ζητήματα ισότητας και ελευθεριών.

Κάτι, που επίσης ειναι αναληθές, διότι ακόμη και την εποχή της ΕΡΕ η «δεξιά» υπήρξε πρωτοπόρος, εκτός αν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε τιποτα τα ονόματα Ελένη Σκούρα και Λινα Τσαλδάρη. Η δεξια ηταν αυτη που τη δεκαετία του 50 έδωσε το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέσθαι στις γυναίκες. Η Ε. Σκούρα ηταν η πρώτη γυναίακα βουλευτής και η Λ. Τσαλδάρη η πρώτη γυναίκα Υπουργός στην κυβέρνηση της ΕΡΕ του Κ. Καραμανλή…

 Διαβάστε επίσης