-->
28.03.2023

Υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ ο Κάνιε Γουέστ – Βίντεο με τον ακροδεξιό συνεργάτη του

Ο  Αμερικανός ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας – και κυρίως σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ, ανακοίνωσε σήμερα ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ και πάλι το 2024, αφού απέτυχε το 2020 (πήρε μόλις 60.000 ψήφους σε όλες τις ΗΠΑ).

Ο Γουέστ, που αντιμετωπίζει τελευταία την παγκόσμια κατακραυγή (και την χρεοκοπία) για τις αντισημιτικές δηλώσεις του, συνεργάζεται με τον ακροδεξιό, αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο Μάιλο Γιαννόπουλο και εμφανίζονται μαζί στο βίντεο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητά του.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το X17 Online, ο κάμεραμαν να ακολουθεί τον Γουέστ και τον Γιαννόπουλο να μπαίνουν σε μια αποθήκη με ραπτομηχανές, όπου ράβονται τα ρούχα της κολεξιόν του. .

«Αυτός είναι ο Μάιλο εδώ, που εργάζεται στην καμπάνια» λέει ο Κάνιε Γουέστ. «Αυτό είναι ανακοίνωση;» ρωτάει κάποιος, ενώ ο Γιαννόπουλος γελάει και απαντά: «Υποθέτω ότι είναι». «Ευχαριστώ, δέχομαι», γελάει ο Γουέστ.

Στη συνέχεια κάνει μια ξενάγηση στην αποθήκη, όπου φαίνεται να δημιουργείται μια σειρά ρούχων με την επωνυμία «YE24».

«Δηλαδή θα είσαι υποψήφιος;» ρωτάει ο κάμεραμαν.

«Ναι» λέει ο ράπερ. «Είναι απλό, επειδή κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, «πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να πεις εκείνο» καταλαβαίνεις; Απλώς προχωράμε προς το μέλλον» τονίζει…

Ο 45χρονος ράπερ έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, ενώ στο παρελθόν έχει εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Διαβάστε επίσης