Ένα πανεύκολο γλυκό με βάση ένα παραδοσιακό προϊόν, τον αγαπημένο χαλβά, προτείνουν οι «Μαγειρικοί διάλογοι».
Μεταμορφώστε το συγκεκριμένο υλικό σε μια ζουμερή σοκολατόπιτα με επτά συνολικά υλικά:
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
½ κούπα ελαιόλαδο
4 αυγά
½ κούπα ζάχαρη
½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κούπα φουντούκι τριμμένο
200 γρ. χαλβά σε κύβους
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το ελαιόλαδο σε μπεν-μαρί και χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Ενώνουμε τα δύο μίγματα.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ομογενοποιούμε.
Ψήνουμε στους 170ºC, στις αντιστάσεις, για μισή ώρα.
Πηγή: pontosnews.gr