Search
Close this search box.
Search

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Γεγονότα όπως τα σημερινά, αν και ατυχή, συμβαίνουν…

Πριν 10 έτη

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Γεγονότα όπως τα σημερινά, αν και ατυχή, συμβαίνουν και δεν υπάρχει κανένας λόγος και ούτε είναι παραγωγικό να τα σχολιάσω αυτή τη στιγμή. Αλλού είναι η ουσία. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα και το αύριο της Παράταξης.

Όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ καθώς και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων, παρά τις αντιξοότητες και τις αναμενόμενες εντάσεις, έχουμε ήδη καταλήξει στην ανακήρυξη των υποψηφίων, στην ημερομηνία των εκλογών, στον προσδιορισμό των εκλογικών κέντρων και τμημάτων στο εσωτερικό της χώρας, όπως και στο ότι ως εκλογικοί κατάλογοι θα χρησιμοποιηθούν οι κατάλογοι του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των τεχνικών προδιαγραφών, εξ’ αρχής έχει συσταθεί σχετική Τεχνική Επιτροπή (ξεχωριστά από την ΚΕΦΕ) με εκπροσώπους των υποψηφίων, η οποία έχει ήδη καταλήξει στις προδιαγραφές που απαιτούνται για την υλοποίηση της ψηφοφορίας και οι οποίες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί μετά τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, πράγμα που να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι αρμοδιότητα της ΚΕΦΕ,  αποφασίστηκε από την αρχή και πολύ πριν τη διακοπή της σημερινής συνεδρίασης, ομόφωνα και από όλους τους εκπροσώπους των τεσσάρων υποψηφίων, πως η Επιτροπή Προμηθειών του κόμματος θα αποσφραγίσει τις προσφορές των εταιριών ενώπιον των εκπροσώπων των υποψηφίων την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015.

Όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ σε πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας, θα συνεχίσουμε κανονικά το έργο μας ολοκληρώνοντας τις θεσμικές διαδικασίες με πιστή τήρηση του Καταστατικού προκειμένου  να οδηγηθούμε στη δημοκρατική έκφραση των μελών και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.