Search
Close this search box.
Search

Ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ

Πριν 9 έτη

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειιών.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, ο σεισμός είναι ο μεγαλύτερος σε μέγεθος που έχει σημειωθεί στη συγκεκριμένη πολιτεία και έγινε αισθητός από τη Νεμπράσκα και το Κάνσας έως και το Τέξας.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:00 το πρωί τοπική ώρα, και είχε μικρό εστιακό βάθος, 6,6 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Το επίκεντρο εντοπίζεται στην πολιτεία της Οκλαχόμα, 34 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της κωμόπολης Πόνκα Σίτι, που έχει περισσότερους από 25.000 κατοίκους, και σχεδόν 37 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Στιλγουότερ, με περισσότερους από 46.000 κατοίκους.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν αναφερθεί λεπτομέρειες για τραυματίες ή μεγάλες ζημιές.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.