Search
Close this search box.
Search

Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας τη νύχτα από Αντίρριο έως Μεσολόγγι

Πριν 8 έτη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνιο Οδό, από το Αντίρριο έως το Μεσολόγγι, από τις 23:00 σήμερα το βράδυ έως τις 07:00 αύριο το πρωί, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της Κλόκοβας.

Ειδικότερα, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Επίσης, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εισόδου των ανισόπεδων κόμβων Ευηνοχωρίου και Μεσολογγίου, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, καθώς και του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα μπαίνουν και πάλι στην Ιόνια Οδό, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Επίσης, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα μπαίνουν πάλι στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Αντίρριου.

Η Νέα Οδός ενημέρωσε για τα εξής:

Καθόλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα είναι εκτός λειτουργίας. Οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος από το νότιο ανισόπεδο κόμβο Αγρινίου, έως τον ανισόπεδο Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.