Search
Close this search box.
Search

Κουβέλης: Πρώτα τα λέει και μετά του φταίει η… μονταζιέρα

Πριν 7 έτη

Για «σκόπιμη διαστρέβλωση» και «τέχνη της μονταζιέρας» κάνει λόγο η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας, Φώτη Κουβέλη, αναφορικά με τη δήλωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η  σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας  Φώτη Κουβέλη περί «συμψηφισμού της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τέχνη της μονταζιέρας παραμένει η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος, τη διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας και την αδιέξοδη προσπάθεια να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους. Σε αγαστή πάντα  συνεργασία με τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης «δημοσιογραφίας».

Στόχος τους δεν είναι μόνο ο Φώτης Κουβέλης αλλά η ίδια η κυβέρνηση, την οποία επιχειρούν να  ανατρέψουν η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της. Το μαύρο μέτωπο  της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής και διαφθοράς σε ρόλο τυμβωρύχου, σκυλεύει τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι.

Έτσι πορεύονται δεκαετίες τώρα, αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες τους. Οι διαχρονικά φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί   των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας, έχουν το θράσος να κουνούν τα δάκτυλο. Μάταια όμως. Οι πολίτες γνωρίζουν και κρίνουν  την προσωπική διαδρομή όλων όσοι μετέχουν στο δημόσιο  βίο της χώρας, καθώς και την ηθική της πολιτικής τους.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.