Search
Close this search box.
Search

Ο… δημοκρατικός υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ για αντιδρώντες στις Πρέσπες: Είναι φασισταριό…

Πριν 6 έτη

“Φασισταριό” χαρακτήρισε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία Χρήστος Γιαννούλης τις αντιδράσεις πολιτών που διαμαρτύρονταν για τη συμφωνία των Πρεσπών έξω από το Επιμελητήριο Κατερίνης σε  ομιλία του Δημήτρη Τζανακόπουλου.


Ανεβαίνοντας στο βήμα εκδήλωσης, και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ο κ. Γιαννούλης σημείωσε ότι «πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απαγορεύτηκε και η είσοδος σε δημοσιογράφο, με το αιτιολογικό ότι είναι “ανεπιθύμητη”. “Είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη”, ανέφερε ένας άνδρας στην δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης.

“Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου”, σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.


“Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση… Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (…) κλείδωσα;ν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω” σημείωσε η δημοσιογράφος.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.