Search
Close this search box.
Search

Ο Ψινάκης έστησε τους κατοίκους – Ακύρωσε συνάντηση στο παρά πέντε με email

Πριν 7 έτη

Αδίκως περίμεναν στο Μάτι τον Ηλία Ψινάκη οι πυρόπληκτοι κάτοικοι προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τις φονικές πυρκαγιές που σάρωσαν την περιοχή τους.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη συνάντηση που είχε οριστεί με τους κατοίκους, για το μεσημέρι της Κυριακής.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αρκετοί από αυτούς δεν ενημερώθηκαν ποτέ για την ακύρωση της συνάντησης με αποτέλεσμα να περιμένουν μάταια στο σημείο που είχε οριστεί η συνάντηση.

Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων, ο δήμος Μαραθώνα έστειλε email, στο οποίο αναφερόταν ότι ο κ. Ψινάκης δεν θα παραβρεθεί στη συνάντηση και ότι θα απαντήσει γραπτώς στα προβλήματά τους.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.