Search
Close this search box.
Search

ΠΑΣΟΚ: Πολιτική εξαπάτηση του ΣΥΡΙΖΑ η επιλογή γενικών γραμματέων στα υπουργεία

Πριν 10 έτη

“Πάνω από δυο μήνες στη Διαύγεια, δυο εβδομάδες στις Επιτροπές της Βουλής, δυο μέρες στην Ολομέλεια έλεγαν όλοι τους, Πρωθυπουργός, Υπουργοί, Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ για τους Γενικούς Γραμματείς που θα επιλέγονται πλέον αξιοκρατικά από το Μητρώο Επιτελικών Στελεχών της διοίκησης. Θριαμβολογούσαν ότι ανατρέπουν το κομματικό κράτος και τις πελατειακές σχέσεις.

Το νομοσχέδιο ούτως ή άλλως εισήγαγε μια κολοβή μεταρρύθμιση που δεν δικαιολογούσε πανηγυρισμούς. Δεν αρκέστηκαν όμως σ’ αυτό. Χθες βράδυ, εξαπατήθηκε η Βουλή με τροπολογία της τελευταίας στιγμής. Πριν την ψήφιση του Ν/Σ αντικατέστησαν το άρθρο 6 που αναφερόταν στην επιλογή των 63 Γενικών Γραμματέων – Αναπληρωτών και Ειδικών από το Μητρώο και δημιούργησαν 33 επιπλέον θέσεις Διοικητικών Γραμματέων, ένα για τον κάθε Υπουργό και ένα για τον κάθε Αναπληρωτή Υπουργό.

Έτσι το καθεστώς των 63 κομματικών Γενικών Γραμματέων Αναπληρωτών και Ειδικών, που δήθεν θα άλλαζαν παραμένει, μη τυχόν και στεναχωρήσουμε τα δικά μας παιδιά και δημιουργείται ένα ακόμα επίπεδο διοίκησης με το νέο θεσμό του Διοικητικού Γραμματέα που θα προσθέσει γραφειοκρατία και κόστος στη Δημόσια Διοίκηση.

Μεγάλο το θέμα της ουσίας, για το τι πράγματι καθεστώς στήνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Δημόσια Διοίκηση, πολύ μεγαλύτερο όμως το θέμα της πρωτοφανούς εξαπάτησης του κοινοβουλίου και των βουλευτών, που για άλλα συζητούν και άλλα ψηφίζουν.

Δυστυχώς ο κατήφορος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος.”

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.