Ο 49χρονος Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει ως 007 τον Νοέμβριο του 2019, για μια ακόμα ταινία με ήρωα τον θρυλικό πράκτορα του Ίαν Φλέμινγκ.
Η λονδρέζικη κινηματογραφική εταιρεία Eon Productions και η Metro-Goldwyn-Mayer ανακοίνωσαν από κοινού ότι η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ θα κάνει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου του 2019. Την ίδια περίοδο αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια νέα ταινία δράσης της Disney, o τίτλος της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Όπως φαίνεται, όμως, η επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ έχει ήδη αποφασιστεί, σύμφωνα με δύο πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «New York Times».
Σε συνέντευξή του σε βρετανικό περιοδικό τον περασμένο Οκτώβριο, ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε δηλώσει ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του παρά να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία Μποντ.
