Search
Close this search box.
Search

Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου της

Πριν 5 έτη

α γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη , Δήμο, ο οποίος γίνεται τριών ετών. Η  παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου στον Σκαϊ μπορεί να είναι μια πολυάσχολη επαγγελματίας όμως ο γιος της αποτελεί την προτεραιότητά της.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει κοινά τους στιγμιότυπα από διάφορες δραστηριότητές τους. Επομένως σήμερα με αφορμή τα γενέθλιά του δε θα μπορούσε να μη του ευχηθεί και δημόσια εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αδυναμία που του έχει.

«Να σε βλέπουμε, γιε μου, να μεγαλώνεις όμορφα, ελεύθερα, να κυνηγάς τα δικά σου συννεφάκια και να ορίζεις τη ζωή σου…» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.