Search
Close this search box.
Search

Σόιμπλε: Πιθανόν να ψήφιζα Μακρόν

Πριν 8 έτη

Κατά του Φιγιόν -του υποψηφίου του αδελφού γαλλικού ρεπουμπλικανικού κόμματος- και υπέρ του E. Μακρόν τάχθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε. «Πιθανόν να ψήφιζα Μακρόν. Ασκεί μια πολύ μεγάλη γοητεία» είπε σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του Spiegel χτες το βράδυ.
Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός αναφερόμενος στη συνεχιζόμενη κράτηση του δημοσιογράφου της εφημερίδας “Die Welt”, Denise Juchem, χαρακτήρισε «ένα μικρό βήμα» την άδεια, η οποία δόθηκε σε Γερμανό διπλωμάτη να τον επισκεφτεί στη φυλακή. Πάντως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και «θα κάνουμε τα πάντα» (για την αποφυλάκισή του), συμπλήρωσε.
Ο κ. Σόιμπλε εκτίμησε ότι η διαφορά στο τουρκικό δημοψήφισμα θα είναι μικρή και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο Ερντογάν θέλει να μετατρέψει τη χώρα του σε δικτατορία.  «Αυτό προκύπτει από το σχέδιο μεταρρυθμίσεων του Συντάγματος και με ανησυχεί» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.