Search
Close this search box.
Search

Χαρακόπουλος: Προσχηματικός ο διάλογος για την Παιδεία

Πριν 9 έτη

Για «προσχηματικό διάλογο για τη Δημόσια Παιδεία την οποία συνεχώς υποβαθμίζει» κατηγορεί την κυβέρνηση ο υπεύθυνος του τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «η κυβέρνηση που θεωρεί την αριστεία ρετσινιά», βάζει στο στόχαστρο και την ιδιωτική εκπαίδευση, «καθώς στο βωμό της “ισότητας” όσο χαμηλότερα οδηγείται η Δημόσια Παιδεία τόσο πρέπει να “κονταίνει” η Ιδιωτική. Καθώς φαίνεται, επίκειται νομοθετική παρέμβαση προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιδίωξη του εξισωτισμού προς τα κάτω».

«Η Νέα Δημοκρατία» τονίζεται στην ανακοίνωση «θα αντισταθεί με κάθε τρόπο στη συνολική υποβάθμιση της Παιδείας μας από την ιδεοληπτική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας και όχι η υποβάθμιση της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.