06.04.2020    05:36

Ελίνα Πριάκου: Πρώην παίκτρια ριάλιτι κατηγορείται για όπλα και ναρκωτικά

Η Ελίνα Πριάκου έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από την μικρή οθόνη όταν συμμετείχε το 2001 στο πρώτο ελληνικό ριάλιτι το Big Brother. Η Βολιώτισσα Ελίνα Πριάκου βρέθηκε ανάμεσα στους δώδεκα παίκτες που πριν από 19 χρόνια καθήλωναν το τηλεοπτικό κοινό. Η παρέα που έκανε μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού με τους Τσάκα, Πρόδρομο και τη Μαίρη Σκόρδου γνώρισε τεράστια επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση.

Η αναγνωρισιμότητά της συνεχίστηκε και για λίγα χρόνια ακόμη μετά το ριάλιτι. Μάλιστα πριν από αρκετά χρόνια, είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από επιχειρηματία σε μια guest εμφάνιση που είχε κάνει μαζί με άλλους παίχτες του εν λόγω παιχνιδιού.

Μετά το ριάλιτι η Ελίνα συνέχισε τη ζωή της, ζει στο Βόλο και είναι υπεύθυνη σε ένα pet shop. Απέκτησε έναν γιο που μεγαλώνει μόνη μιας και χώρισε από τον πατέρα του παιδιού της. Εκείνο που την στιγμάτισε ήταν η απώλεια των γονιών της.

Η Ελίνα Πριάκου και ο σύντροφός της αρνούνται την εμπλοκή τους

Είκοσι χρόνια μετά το ριάλιτι η Ελίνα ξαναέρχεται στο προσκήνιο όχι για τη συμμετοχή της σε κάποιο άλλο ριάλιτι, αλλά για την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση ναρκωτικών και όπλων που βρέθηκαν στο σπίτι που μένει με τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, προχθές το μεσημέρι συνελήφθη για κατοχή όπλων και ναρκωτικών. Όπως αναφέρει το πρώτο Θέμα, η Ελίνα και ο σύντροφός της ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι από την κατασχεθείσα κάνναβη δική τους ήταν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας.

Το ζευγάρι αρνείται την εμπλοκή του σε εμπόριο ναρκωτικών, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην αυλόπορτα του σπιτιού είχαν εγκαταστήσει λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου ώστε να ελέγχεται η κίνηση έξω από το σπίτι. Μάλιστα είχαν φτάσει πληροφορίες στην αστυνομία ότι στο σπίτι αυτό υπάρχει οπλισμός, ναρκωτικά και ότι γίνεται διακίνηση.

Το σπίτι τέθηκε σε παρακολούθηση για μερικές ημέρες και διαπιστώθηκε ότι το κατώφλι του περνούσαν αρκετά άτομα. Από την έρευνα εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός όπλων και ναρκωτικών.

Η έφοδος στο σπίτι

Συνοδεία δικαστικού λειτουργού και δύο αστυνομικών σκύλων πραγματοποιήθηκε η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι. Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών οι συλληφθέντες δεν αντέδρασαν και υπάκουσαν στις εντολές που τους έδιναν.

Οι αστυνομικοί έψαξαν όλους τους χώρους και εντόπισαν την κάνναβη, αλλά και το εργαστήρι παραγωγής ναρκωτικών που έκρυβαν. Από την οικία κατασχέθηκε σημαντικός εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, ο οποίος αποτελείται από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης.

Είχαν τοποθετήσει σύστημα καταγραφής εικόνα και ήχου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν μετά από καταγγελία. Επισημαίνεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στο σπίτι ποσό ύψους 12.025 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχεται από παράνομη δραστηριότητα και το ποσό των 1.000 δολαρίων ΗΠΑ.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τέλος τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι ως μέσα διευκόλυνσης για παράνομη δραστηριότητα και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.