10.07.2020    06:34

Ο Μητσοτάκης, η Μύκονος και οι «κόκκινες» κάρτες 

Οι παρουσίες κορυφαίων στελεχών της ΝΔ στη Μύκονο φαίνεται πως οδηγούν σε απαγορευτικό απο τη Συγγρού. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να φέρει τη ΝΔ κοντά στα χαμηλά στρώματα η παρουσία γαλάζιων υπουργών στο κοσμοπολίτικο νησί ταράζει τα νερά στη Συγγρού.
Το πρώτο χτύπημα ήρθε από τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που μετά την παρουσία του στο Ακρωτήρι και στον Σάκη Ρουβά επέλεξε να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο.

Από τα γενέθλιά του ο Αkrotiri Estate
Από τα γενέθλιά του ο Αkrotiri Estate
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ξαπλώστρα της Μυκόνου παρέα με αιθέριες υπάρξεις
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ξαπλώστρα της Μυκόνου παρέα με αιθέριες υπάρξεις

Ο Μητσοτάκης έριξε προειδοποιητικές βολές υποστηρίζοντας σε κλειστή σύσκεψη ότι «δεν πρέπει να προκαλούμε μα την συμπεριφορά μας» ενώ ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν ήταν εισηγητής και στο νομοσχέδιο για την Cosco. adonis_1
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ακολούθησε ο ίδιος αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης. Βέβαια, ο ίδιος ήταν με τη σύζυγο του στη Μύκονο χωρίς να προκαλέσει, αλλά η παρουσία του ζευγαριού εκεί συζητήθηκε στην ηγετική ομάδα.
Δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονός πως σε κλειστή σύσκεψη το πρωί στη Συγγρού ειπώθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως πάλι καλά που δεν εντοπίστηκε το Σαββατοκύριακο κάποιος στη Μύκονο… Τώρα το αν το πήραν βέβαια το μήνυμα του Μητσοτάκη οι γαλάζιοι βουλευτές θα φανεί αφού είμαστε μόνο στις αρχές Ιουλίου .