-->
13.06.2021

Έξαλλη έκανε τη Χρύσα Ρώπα η Ελένη Μενεγάκη

Η Χρύσα Ρώπα ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και η κουβέντα, όπως σχεδόν κάθε χρόνο που έχει την ηθοποιό καλεσμένη, άναψε όταν μίλησαν για τα πολιτικά.

Η ηθοποιός της έλεγε την γνώμη της για τα όσα συμβαίνουν, η Ελένη δεν καταλάβαινε και η Χρύσα φούντωσε, εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει.

Όμως όπως είπε και η ίδια με τον μοναδικό της τρόπο: «Υπάρχει χημεία ανάμεσά μας Ελένη» και η παρουσιάστρια της απάντησε γελώντας: «Δε μου το δείχνεις».

Όταν η Ελένη θέλησε να φύγει από τον καναπέ και να πάει σε άλλο θέμα η ηθοποιός της είπε κάνοντάς της πλάκα: «Δεν ολοκλήρωσα Ελένη. Θα πάω σε άλλες εκπομπές να ολοκληρώσω».

Η ηθοποιός μίλησε και για τη δουλειά της στη Γαλλία και τα καλοκαίρια που πέρναγε εκεί όταν ήταν μικρή. «Τα καλοκαίρια τα περνούσα στο Παρίσι. Μικρή πήγαινα εκεί γιατί ζούσε εκεί και η δίδυμη αδερφή μου», είπε η ηθοποιός και η γκάφα της Ελένης δεν άργησε να έρθει: «Εκεί πας τώρα στην δίδυμη αδερφή σου;».«Η δίδυμη αδερφή μου πέθανε»της απάντησε η ηθοποιός κάνοντας την παρουσιάστρια να ντραπεί, «συγγνώμη. Τι ντροπή», είπε η Ελένη.

Δείτε τα «απολαυστικά» βίντεο:

Διαβάστε επίσης