-->
22.10.2021

Ανατροπή: Αστυνομικός ανακρίνεται για τη δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά

Στη σύλληψη ενός άνδρα, που, σύμφωνα με τοπικά μέσα, φέρεται να είναι αστυνομικός, προχώρησε η Αστυνομία στην Καστοριά, μετά τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί.

Όπως μεταδίδει το neakastoria.gr, ο άνδρας φέρεται να υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ και συμμετείχε στις έρευνες της Αστυνομίας, μετά τη δολοφονία.

Συναγερμός για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ από τη νέα δολοφονία οδηγού ταξί, αυτή τη φορά στην Καστοριά. Ο οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στη Νέα Λεύκη Καστοριάς, στην περιοχή Κορομηλιά, κοντά σε ποτάμι Ο οδηγός ταξί, ηλικίας 52 ετών, έφερε ένα τραύμα στον κρόταφο, που προήλθε από 45άρι πιστόλι.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε από συγγενείς του, σε απόσταση περίπου 40-50 μέτρων μακριά από το ταξί του.

Η δολοφονία του οδηγού ταξί έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή και ιδιαίτερα στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η μεθοδολογία στα χτυπήματα στην Κηφισιά και σε αυτό της Καστοριάς είναι αρκετά διαφορετική. Δίχως να αποκλείουν το -ακραίο, πάντως- σενάριο του μιμητισμού -να θέλησε,δηλαδή, κάποιος, να μιμηθεί τον δράστη της Κηφισιάς- οι έρευνες των Αρχών στρέφονται περισσότερο στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή σε κάποια άλλη εκδοχή.

Στο χωριό του θύματος

Τα καλύτερα μόνο θα ακούσει στο χωριό Τσάκωνη Καστοριάς όποιος ρωτήσει για τον 52χρονο δολοφονημένο οδηγό ταξι.

«Στο συγκεκριμένο σημείο ακούγαμε ότι γίνονται περίεργα πράγματα…φαίνεται ότι ο Κ. δεν κατάλαβε που του είπαν να τους πάει ή όταν τον οδήγησαν εκεί ήταν αργά» αναφέρει αυτοκινητιστής που δεν κρύβει τον πανικό του από το απίστευτο γεγονός. «Λέγαμε ότι μόνο στην Αθήνα γίνονται, αλλά να που ήρθαν και στις αυλές μας… ποιος ξέρει τι ακριβώς έγινε… το σίγουρο είναι ότι χάσαμε ένα πολύ καλό παιδί!» συνέχισε.

 

 

 

Διαβάστε επίσης