Search
Close this search box.
Search

Αντιδράσεις για τη φωτογραφία – πρόκληση που ανέβασε η διευθύντρια του γραφείου του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Πριν 6 έτη

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε μια φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή την Πρωτομαγιά.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέβασε φωτογραφία που δείχνει ένα χέρι να σπρώχνει το κεφάλι μια καθαρίστριας, μέσα σε έναν κουβά.


«Ο αγώνας συνεχίζεται με τη νομοθεσία που έκανε η κυβέρνηση για προσλήψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Πλάνο από το επόμενο #spot κυβερνητικού έργου» έγραψε στη λεζάντα, με αρκετούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις για την κυρία Νοτοπούλου:

ppilatos Άκου Κατερίνα να δεις πως έχουν τα πράγματα για τους αγώνες διαρκείας.

Πότε ακριβώς τους έδωσες τους αγώνες ; με ποιον τρόπο ; υπό ποιες προϋποθέσεις; Ξέρεις Κατερίνα πόσοι είναι στην ηλικία σου πιο έξυπνοι με πτυχία – διδακτορικά και δουλεύουν Ντελιβεραδες και Σερβιτόροι ; Εσύ τι ακριβώς κάνεις ως Γραμματέας σε αυτό το αχρειαστο γραφείο που πληρώνουμε.

Ξέρεις Κατερίνα πόσοι νέοι άνθρωποι ικανοί παλεύουν κάθε ημέρα για να μπορείς εσύ και οι όμοιοι σου που δυστυχώς υπάρχετε σε όλους τους πολιτικούς χώρους να μου το παίζετε αγωνιστές (του κώλου).

Ξέρεις Κατερίνα μας , πόσες οικογένειες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας; Δεν έχεις ιδέα Κατερίνα – εσύ απλά από την ωραία δερμάτινη καρέκλα σου σε συννενόηση με τους προπαγανδιστές σας είπες να κάνεις μια έξυπνη(για τα δικά σου δεδομένα) ανάρτηση για την πρωτομαγιά , νομίζωντας πως θα κάνεις επίκληση στο συναίσθημα του λαουτζίκου.

Ντρεπομαι που ανήκουμε στην ίδια γενια, για να κουβαλάς ιδέες Κατερίνα μου , πρέπει να το λέει η ψυχούλα σου και σίγουρα η δική σου δεν το λέει , ούτε η δική σου ούτε των ομοίων σου.

Όμως στην τελική θα μπορούσε να πει καποιος, καλά κάνεις αφού μπορείς να μας δουλεύεις και να πληρώνεσαι γιατί να μη το κάνεις ; Όλα θέμα νοοτροπίας είναι σε αυτό το πολιτικό μπορντέλο που βιώνει ο τόπος.

antmichalopoulos ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ,ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

giorgos.pantelidakisοι υπερβολές εχουν τα όρια τους, όμως παραλληλίζεται με τη νοημοσυνη της νοτοπουλου.

tuc.recreational2Έρχεται η ώρα σου όπου να ναι να πάρεις πόδι. Φαε ότι προλαβαίνεις από τον ελληνικό λαό.

vagstathΝοοτροπία προηγούμενου αιώνα. Νοημοσύνη που υποστηρίζει πολιτικές που έχουν εκλείψει σε προηγμένες κοινωνίες.

dagrafioΤραγική ανάρτηση…!

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.