Search
Close this search box.
Search

Απαρατήρητη ανάμεσα στους παραθεριστές του Kalogria Beach Hotel η πιο πλούσια βουλευτής

Πριν 6 έτη

 

Eίναι από τις πιο πλούσιες Ελληνίδες, είναι και βουλευτής, είναι χαμηλών τόνων, απλή, αποφεύγει τη δημοσιότητα, δεν συχνάζει στα θορυβώδη μέρη και τα κοσμικά νησιά, συχνάζει στην Κερατέα και τις περιοχές γύρω από αυτή και δεν μιλάει ποτέ για τον εαυτό της.

Αυτοί που την γνωρίζουν έχουν να λένε για την ταπεινή και διακριτική παρουσία της. O λόγος για την νεαρή Γεωργία Μαρτίνου, κόρη του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, ενός από τις κορυφαίους Έλληνες εφοπλιστές.

Στις εκλογές του 2012 εκλέχτηκε στην περιφέρεια Αττικής, την οποία αγαπα και τιμά με την παρουσία της, όπως και όλη η οικογένειά της.

Η Γεωργία Μαρτίνου δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα και προτιμά να περνά απαρατήρητη ανάμεσα στον κόσμο, γι’ αυτό και οι πολίτες της το ανταποδίδουν με την προτίμησή τους για τη Βουλή με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Με την οικονομική επιφάνεια που διαθέτει θα μπορούσε να κάνει διακοπές στα πιο ακριβά μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο, αλλά η ίδια προτίμησε να περάσει τον 15Αύγουστο στο ξενοδοχείο της Δυτικής Αχαΐας, Kalogria Beach Hotel, ένα παράδεισο, δίπλα από το φημισμένο δάσος της  Καλογριάς με τις υπεραιωνόβιες κουκουναριές, κοντά στο χωριό Μετόχι, το οποίο ο πατέρας της Θανάσης Μαρτίνος υπεραγαπά..

Δείτε εικόνες από το υπέροχο Kalogria Beach Hotel:

Η Γεωργία Μαρτίνου γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και εισήχθη 9η στη Σχολή Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σπούδασε Μαθηματικά (BSc) στο Imperial College του Λονδίνου. Εκανε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) σε Information Technology (Πληροφορική) στο University College London (U.C.L.).

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά. Εχει δραστηριοποιηθεί στους χώρους της πληροφορικής και της ναυτιλίας.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.