Search
Close this search box.
Search

Αυτές είναι οι πλουσιότερες γυναίκες του πλανήτη (εικόνες)

Πριν 9 έτη

250 εκατομμύρια δολάρια είναι ο συνολικός πλούτος των 10 οικονομικά ισχυρότερων γυναικών του πλανήτη.

Ποιες είναι:

1. Κρίστι Γουόλτον
Περιουσία: 41,3 δισ. δολάρια

Η χήρα του John Walton, ενός απο τους κληρονόμους του ιδρυτή της Wal-mart, η 66χρονη Christy Walton, είναι η πιο γενναιόδωρη φιλάνθρωπος των ΗΠΑ και η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο.

2. Λίλιαν Μπετανκούρ
περιουσία: 40,7 δισ.

Η πασίγνωστη κληρονόμος της L’ Oreal, Liliane Bettencourt, είναι σήμερα στα 93, η πιο πλούσια γυναίκα της Ευρώπης και η δεύτερη πλουσιότερη στον κόσμο.

3. Άλις Γουόλτον
Περιουσία: 38,6 δισ.

Μια απο τις κληρονόμους της πασίγνωστης αυτοκρατορίας Wal-mart, η 66χρονη Alice Walton χάνει για λίγο απο την νύφη της που κατέχει την πρώτη θέση στην λίστα.

4. Ζακλίν Μαρς
Περιουσία: 27,1 δισ.

Η 76χρονη κληρονόμος της γνωστής μας σοκολάτας Mars, Jacqueline Mars, ήταν μεχρι πρόσφατα η πλουσιότερη γυναίκα των ΗΠΑ.

5. Λορίν Πάουελ Τζομπς
Περιουσία: 19,8 δισ.

Η 52χρονη Laurene Powell Jobs, χήρα του γνωστού μας Steve Jobs, κληρονόμησε τα δικαιώματα του άντρα της στην Apple και την Walt Disney.

6. Σουζάνε Κλάτεν
Περιουσία: 17,4 δισ.

Η 54χρονη κόρη της 8ης πλουσιότερης γυναίκας, Susanne Klatten έχει και αυτή τις ρίζες του πλούτου της στην BMW και είναι η πλουσιότερη γυναίκα στην Γερμανία.

7. Αν Κοξ Σάμπερς
Περιουσία: 17 δισ.

Kόρη του γνωστού εκδότη και υποψηφίου με τους Δημοκρατικούς, James Cox, η 95χρονη Anne Cox Chambers κατέχει μεγάλο ποσοστό στην Cox Enterprises.

8. Τζοάνα Κουάντ
Περιουσία: 14,2 δισ.

Η Johanna Quandt, γυναίκα του ανθρώπου που αναγέννησε την BMW, κατείχε την 8η θεση στην λίστα μέχρι τον θάνατο της τον περασμένο Αυγουστο σε ηλικία 89 ετων.

9. Αμπιγκέιλ Τζόνσον
Περιουσία: 13,4 δισ.

Η 54χρονη Αμερικανίδα επιχειρηματίας Abigail Johnson είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fidelity International, που κληρονόμησε από τον πατέρα της.

10. Τζίνα Ράινχαρτ
Περιουσία: 11,7 δισ.

Επικεφαλής της εταιρείας Hancock Prospecting με ορυχεία, η 61χρονη Αυστραλιανή Gina Rineheart κληρονόμησε την περιουσία από τον πατέρα της.

Πηγή: Αυτές είναι οι δέκα πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/237166/aytes-einai-oi-deka-ploysioteres-gynaikes-ston-kosmo-eikones#ixzz3sKyvhSzV

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.