Βολές κατά της ΝΔ εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Ευαγ. Αντώναρος, ο οποίος αναρωτιέται “γιατί σιωπά η ΝΔ και δεν απαντά στον Στέφανο Μάνο;”
Θυμηζουμε ότι ο Στέφανος Μάνος στο Συνέδριο της Δράσης ανέφερε ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας και η επταετής αναποτελεσματικότητα των μνημονίων οφείλεται “στην τυραννία του κράτους”.
“Στις χώρες όπου το κράτος δεν είναι σατράπης αλλά υπηρέτης του λαού, τα μνημόνια κατόρθωσαν να ανατάξουν την οικονομία. Η αλήθεια είναι, και η αλήθεια πρέπει να λέγεται, ότι η Ν.Δ. των όψιμων χρόνων συνετέλεσε δια των κυβερνητικών στελεχών της στην εγκαθίδρυση της κρατικής τυραννίας. Θυμηθείτε τις εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις σατραπίσκων από την κυβέρνηση Καραμανλή Παυλόπουλου.
Αυτούς όλους τους πληρώνουν σήμερα, οι στυμμένες λεμονόκουπες, του απομένοντος παραγωγικού τομέα της οικονομίας. Και αν δεν πληρώσουν διώκονται. Σκύβουν λοιπόν το κεφάλι και πληρώνουν. Κατανοώ την δυσκολία της Νέας Δημοκρατίας να αναγνωρίσει το μοιραίο λάθος της. Αυτό όμως έγινε στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον τύραννο. Μόνο αυτό πρέπει να καθοδηγεί τη σκέψη μας”, ανέφερε.