Search
Close this search box.
Search

Γιατί “κρύφτηκαν” Μάκης Βορίδης και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Πριν 9 έτη

Τις τελευταίες ημέρες μέχρι και σήμερα Κυριακή των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, ο Μάκης Βορίδης και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έχουν “αποτραβηχτεί” από τις δημόσιες εμφανίσεις τους καθώς δεν εμφανίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα αλλά ούτε προχωρούν σε δηλώσεις υπέρ του Περιφερειάρχη.

050312_tzitzikostas_voridis

Οι δυο τους μάλιστα είναι από τα πιο ηχηρά ονόματα που στηρίζουν την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα και ο υποψήφιος Πρόεδρος έχει ποντάρει πολλά στη δυναμική που εμφανίζουν οι βουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αποτραβηχτεί καθώς θέλουν να προστατέψουν τον Περιφερειάρχη, καθώς τα δημοσιεύματα που ανέφεραν για “πολύ δεξιά” στοιχεία αλλά και βασιλικούς που στηρίζουν τον Τζιτζικώστα, έπληξαν την εικόνα της υποψηφιότητας του. Κανείς όμως, δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο να επιθυμούν να χαμηλώσουν τους τόνους υπέρ της σκληρής τους στήριξης στον Απόστολο Τζιτζικώστα για να προστατευθούν και οι ίδιοι σε περίπτωση μη εκλογής του.

ana misel_asimakopoulou

Μάλιστα, τόσο ο κ. Βορίδης, όσο και και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ζήτησαν από άλλους βουλευτές που στηρίζουν την υποψηφιότητα του 37χρονου Περιφερειάρχη να “βγουν” εκείνοι μπροστά, κάτι που όμως δεν το δέχτηκε κανείς, εκ των Νότη Μηταράκη, Σίμο Κεδίκογλου, Γιώργο Στύλιο, Χαράλαμπο Αθανασίου, Χρήστο Δήμα, Γιώργο Καρασμάνη, Γιάννη Αντωνιάδη, Βασίλη Γιόγιακα, Κώστα Σκρέκα και Ανδρέα Κατσανιώτη.

Πάντως, ο Τάκης Μπαλτάκος έχει καθημερινή συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Μάκη Βορίδη σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, και χαράζουν τη στρατηγική της υποψηφιότητας του Περιφερρειάρχη.

tzitzi7

antoniadis

tzitzi4

stilios

dimas

karasmanis

skrekas

Athanasiou

katsaniotis

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.