Search
Close this search box.
Search

Διχαστικός Τουρσουνίδης στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ

Πριν 6 έτη

«Χαιρετίζω τον ενδοξότερο λαό της Ελλάδας, τον λαό του ΠΑΟΚ! Είμαστε ξανά στους δρόμους, στις επάλξεις, για την αδικίας εις βάρος της ομάδας μας. Δε θα τους περάσει!

Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και ισχυρός και με αρωγό τον κόσμο, εσάς, θα στείλουμε μήνυμα ότι θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο. Δεν μπορούν να φανταστούν πού μπορούμε να φτάσουμε.

Το πρωτάθλημα το πήραμε εμείς, δε μπορεί να μας το κλέψει κανείς στα δικαστήρια με τα ρολά και τα χαρτάκια.

Μπροστάρης είναι ο Ιβάν Σαββίδης και εμείς θα πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός. Θα μας βρουν μπροστά τους! Μη σταματήσετε ποτέ».

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τουρσουνίδης, ο γνωστός παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, 22 φορές διεθνής με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Καμάρας, νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκαν στη συνέχεια έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Εκεί, από ειδική γιγαντοοθόνη παρακολούθησαν το ματς με τον Πανιώνιο που έληξε με σκορ 3-1 υπέρ των ασπρόμαυρων.

Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα για τα όσα συμβαίνουν αναφορικά με την τιμωρία της ομάδας τους μετά την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στο ματς με την ΑΕΚ και εν αναμονή της απόφασης της έφεσης κατά της ποινής που έχει καταθέσει ο δικέφαλος.

Ο κόσμος της ομάδας ζητούσε δικαίωση επιστροφή των βαθμών, κάνοντας λόγο για αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Βεβαίως οι φίλαθλοι του δικεφάλου πανηγύρισαν τα γκολ της ομάδας τους, αποθεώνοντας τον εκάστοτε σκόρερ.

ο

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.