-->
25.01.2022

Η Έλενα Ακρίτα υπέρ του Θάνου Πλεύρη: Θέλει κότσια η στάση του…

Υπέρ της στάσης που τήρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος και ήλθε σε δημόσια σύγκρουση με τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, που ως συνήγορος του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού, ζήτησε την εξαίρεση των δικαστών της δίκης της Χρυσής Αυγής, τάχθηκε η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η Έ. Ακρίτα, σημείωσε ότι «αντίθετα με την πλειοψηφία, θεωρώ ότι η στάση του Θάνου Πλεύρη τον τιμά. Κι επειδή κάποιοι θα ανατρέξουν στο παρελθόν του, νομίζω πως οι ακρότητες του οφείλονταν στις πολιτικές επιρροές του πατερα του. Το γεγονός ότι παίρνει ξεκάθαρη στάση απέναντι στον ακροδεξιότατο Κώστα Πλεύρη, θέλει θάρρος. Εκτός εάν θεωρούμε πως ισχύει ακόμα ο πολιτικός Μεσαίωνας της οικογενειακής ευθύνης. Βεβαίως και η πολιτική του στάση έχει και επικοινωνιακό κίνητρο αλλά και πάλι θέλει κότσια».

Συμπλήρωσε, δε, ότι «νομίζω πως είναι γενναία η στάση του και ίσως επώδυνη γι αυτόν γιατί πρόκειται για τον πατέρα του. Είναι αντιδημοφιλής η άποψη μου, αλλά γράφω πάντα αυτό που σκέφτομαι».Διαβάστε επίσης