30.11.2020    23:07

Η κυνική δήλωση Πολάκη για τους 39 νεκρούς της γρίπης εξοργίζει το Twitter

Για μία ακόμα φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατάφερε με τις δηλώσεις του και τον κυνισμό που επέδειξε για τα θύματα της γρίπης, να γίνει επίκεντρο αρνητικών σχολίων στο Twitter, προκαλώντας την οργή των πολιτών.

«Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης. Η πλειοψηφία των στελεχών είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περυσινή χρονιά, είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε τώρα», δήλωσε ο κ. Πολάκης, στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο kontra την Κυριακή, όταν ρωτήθηκε για το κύμα της γρίπης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και για τους τουλάχιστον 38 νεκρούς, που είχαν καταγραφεί μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Στην ίδια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε τα ΜΜΕ που τον επικρίνουν ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον της κυβέρνησης.

Ο συνειρμός δεν άργησε για τους χρήστες του διαδικτύου, που συνέδεσαν αμέσως τις πρόσφατες δηλώσεις του με αυτές  στο τραγικό συμβάν του περασμένου καλοκαιριού όπου 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μέσα σε λίγη ώρα στο Μάτι, όταν ο κ. Πολάκης δήλωνε σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ πως οι νεκροί θόλωσαν την εικόνα του αποτελεσματικού κράτους.

Οι πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα δεν άργησαν να τον κατακεραυνώσουν, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, με ιδιαίτερα αιχμηρά σχόλια.