-->
05.12.2022

Η κόρη του μακελάρη του Λονδίνου που αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ

Με τις εμμονές του πατέρα της πάλευε η 18χρονη κόρη του Καλίντ Αμασούντ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα σκόρπισε τον θάνατο στο Λονδίνο. Η Τίγκαν Χάρβεϊ αντιτάχθηκε στις προσπάθειες του πατέρα της να τη στρέψει προς το Ισλάμ, αρνήθηκε να φορέσει μπούρκα, ενώ φέρεται να άλλαξε και το όνομά της.

Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη κόρη του ισλαμιστή τρομοκράτη, αντίθετα με την 24χρονη αδερφή της, αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις του φανατικού πατέρα της να εξισλαμιστεί, επιλέγοντας μάλιστα να πάει στο χορό του σχολείου της φορώντας ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα τον περασμένο Μάιο.

Η μεγαλύτερη αδελφή της Τίγκαν, η 24χρονη σήμερα Άντι, προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ πριν από έξι χρόνια και άφησε τη μητέρα της Τζέιν Χάρβει και την αδελφή της Τίγκαν στο Τέρνμπριτζ Γουέλς του Κεντ, προκειμένου να μετακομίσει με τον πατέρα της και τη νέα σύντροφο του στο Λούτον, όπου και άλλαξε το βρετανικό της όνομα με αραβικό.

Όπως δήλωσε φίλος της 24χρονης κόρης του μακελάρη, «η Άντι ήταν ένα θαυμάσιο παιδί αλλά όταν μετακόμισε για να ασπαστεί το Ισλάμ ξέκοψε κάθε επαφή απ’ όλους τους φίλους της εδώ».

Αξίζει να σημειωθεί οτι η νεαρή Άντι το 2008 τραυματίστηκε σοβαρά από ένα βανάκι έξω από το σπίτι της και νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στο νοσοκομείο, με τον πατέρα της να βρίσκεται πάντα στο πλάι της και να προσεύχεται γι αυτήν.

Διαβάστε επίσης