Search
Close this search box.
Search

Η Μελάνια… καλωσορίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου

Πριν 4 έτη

Η πρώτη Κυρία ως είθισται κάθε χρόνο αναλαμβάνει το στολισμό του Λευκού Οίκου εν όψει Χριστουγέννων. Βέβαια αυτή τη φορά φαίνεται πως θα είναι διαφορετική από τις άλλες. Όχι μόνο λόγω του κορωνοϊου που αναγκάζει τις οικογένειες να γιορτάσουν με αποστάσεις, αλλά και λόγο του ότι η Μελάνια Τραμπ δεν δείχνει να το διασκεδάσει όπως τις προηγούμενες, καθώς με την αλλαγή του Έτους ο σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να παραδώσει την εξουσία στον εκλεγμένο Πρόεδρο, Τζο Μπαιντεν.

Ωστόσο για μια τελευταία φορά είναι έτοιμη να κάνει το καθήκον της και φαίνεται να ετοιμάζει πολλά εορταστικά σχέδια, ενώ τονίζει ότι θα το κάνει με χαρά.

Τη Δευτέρα η Μελάνια βγήκε στη Βόρεια Πύλη του Λευκού Οίκου για να  υποδεχθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα «Fraser Fir» ύψους περίπου 5,5 μέτρων από τους Dan και Bryan Trees στη Δυτική Βιρτζίνια.

Το δέντρο παραδόθηκε σε μια πράσινη άμαξα, διακοσμημένη με στεφάνια και μια πινακίδα με κόκκινη γραμματοσειρά που έγραφε “Λευκός Οίκος Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2020” , ενώ έπαιζε Χριστουγεννιάτικη μουσική.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.