-->
22.03.2023

Η πρώτη του Τζιτζικώστα στη γαλάζια Κ.Ο

Στην επόμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κάλεσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τον μόνο από τους υποψήφιους που είναι εξωκοινοβουλευτικός.

Σε συνάντηση με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ΝΔ που είχε ο πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημείωσε ότι οργανωτικά την ευθύνη έχει αυτόνομα η ΚΕΦΕ και πρόσθεσε ότι σε επικοινωνία που είχε με όλους τους συνυποψηφίους του αποφάσισαν να μετέχουν και οι τέσσερις ως σύνεδροι στο συνέδριο του ΕΛΚ στα μέσα Οκτωβρίου.

Επίσης, ανέφερε ότι με τη σύμφωνη γνώμη των συνυποψηφίων του ζήτησε από τον Απόστολο Τζιτζικώστα να προσέλθει στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και να εκφράσει ως υποψήφιος πρόεδρος τις απόψεις του για τη στάση της ΝΔ στην ψηφοφορία στις προγραμματικές και για τους εφαρμοστικούς νόμους. «Πιστεύω ότι θα απαντήσει θετικά», απάντησε μετά από σχετική ερώτηση.

«Ακούω ότι κάποιοι λένε ότι θέλω λίγες κάλπες και κλειστή διαδικασία. Το αντίθετο» επεσήμανε ο κ. Μεϊμαράκης, διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος έχει πει να γίνουν όλα μόλις η εταιρεία που θα αναλάβει τη διαδικασία θα είναι έτοιμη. «Όποτε θέλουν. Πολλές κάλπες, μαζί τους, να μη πληρώνουμε τίποτα, μαζί τους, να γίνουν οι εκλογές τον Δεκέμβρη, του χρόνου, ό,τι θελουν. Εγώ είπα την άποψή μου χωρίς να πω ημερομηνία. Δεν θα μπω στα διαδικαστικά. Η ΚΕΦΕ θα αποφασίσει», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με κύκλους του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κόντρες δεν υπάρχουν. «Άλλο εισήγηση άλλο κόντρα», σημειώνουν με νόημα και προσθέτουν: «Αν άλλος τα θεωρεί συγκρουσιακά δικαίωμα του».

Κατέληξαν δε πως δεν έχει γίνει πρόταση για συμμετοχή 50 ευρώ. «Τα σκαρφίζονται επιτελείς», σημείωναν.

Στη σύσκεψη, ήταν παρόντες και οι δύο συνυποψήφιοι του κ. Μεϊμαράκη -οι κ.κ.  Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης, οι οποίοι ορίστηκαν από τη ΝΔ, να είναι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος, επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης