22.10.2020    09:02

Η συνάντηση Καραμανλή με τους πολύτεκνους, αλλά όχι για την περιβόητη αφίσα

Mετά την υπόθεση της περιβόητης αφίσας εναντίων των αμβλώσεων ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών συναντήθηκε με τους πολύτεκνους, αλλά για άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά, που τους απασχολούν. Ο Κώστας Καραμανλής δέχθηκε την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media, για να συζητήσουν τα αιτήματά τους στις μεταφορές και τις συγκοινωνίες.
«Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εδώ και καιρό προγραμματισμένη συνάντηση με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων. Ανταλλάξαμε γόνιμες απόψεις κι εστιάσαμε στα αιτήματα των Πολυτέκνων, που άπτονται στον τομέα των μεταφορών και του ευρύτερου συγκοινωνιακού έργου», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο υπουργός Υποδομών.

Πάντως, ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει την αλλαγή της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ μετά από όσα συνέβησαν με την απαράδεκτη αφίσα κατά των αμβλώσεων στο μετρό και ορθώς ζήτησε την απόσυρσή της, όσο και αν κάποιοι, ακόμη και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος ή η ένωση πού εμπνεύστηκε την καμπάνια κάνουν λόγο για λογοκρισία. Γεγονός όμως είναι ότι η αντίδραση του Κώστα Καραμανλή ήταν άμεση και επικροτήθηκε για την ορθότητά της.