Search
Close this search box.
Search

Η τούρτα του Σαμαρά και το μήνυμα του Χρύσανθου

Πριν 8 έτη

“Σαμαρά θα λέτε και θα κλαίτε” έγραφε η τούρτα που είχε παραγγείλει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης για τα γενέθλια του Αντώνη Σαμαρά.
Το μήνυμα της τούρτας είχε διπλό στόχο. Αφενός αναφέρονταν σε όσους ψήφισαν Τσίπρα και σήμερα γεύονται τα αποτελέσματα της πολιτικής του αλλά και σε όσους γαλάζιους ζητούσαν την παραίτηση του πρώην πρωθυπουργού από την προεδρία της ΝΔ μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.
Ο Αντώνης Σαμαράς μέσω των συνεργατών του επέλεξε όχι μόνο να γιορτάσει δημοσίως τα 65α γενέθλια του αλλά να τα επικοινωνήσει κιόλας.
Άλλωστε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, σε σχέση με τον προκάτοχό του Κώστα Καραμανλή που δεν παρέμβαινε, είναι αποφασισμένος να κάνει αισθητή την παρουσία στα πολιτικά πράγματα.
Βέβαια αυτή η τακτική “σκιάζει” τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έγινε πρόσφατα και με το τι θα ψήφιζε η ΝΔ στο πολυνομοσχέδιο, αφού ο Μεσσήνιος πολιτικός ήταν αρνητικός σε κάθε στήριξη στην κυβέρνηση κάτι που το ενστερνίστηκε στο τέλος και ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος.
Το 15minutes.gr πρώτο είχε αποκαλύψει την επαφή των δυο ανδρών και το όλο παρασκήνιο της απόφασης για την στάση της ΝΔ. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα μάλιστα που ο Σαμαράς ελέγχει και μεγάλο μέρος της Κ.Ο., αν επιλέξει στο μέλλον διαφορετική στάση από αυτή του πρώην πρωθυπουργού.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.