-->
06.12.2021

Χαμός γίνεται στη ΝΔ – Συνεδριάζει η ΚΕΦΕ για νέα ημερομηνία εκλογών – Τι είπε η Ντόρα στον Μεϊμαράκη

Για τις 13.00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, σε μια προσπάθεια να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών αλλά και να βρεθεί νέα εταιρία που θα φέρει σε πέρας τη διαδικασία.

Την ώρα που η γαλάζια βάση βράζει για το φιάσκο κανένας, μα κανένας, δεν παραιτείται.papamimikos7

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος παρά τα πυρά που δέχεται από όλες τις πλευρές ακόμα και από αυτή του Απόστολου Τζιτζικώστα που όλου το προηγούμενο διάστημα υποστήριζε και υποστηρίζει, δεν θα παραιτηθεί, τελικά, ενώ είχε την όλη ευθύνη της διαδικασίας ως πρόεδρος της ΚΕΦΕ.

Βέβαια άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο ανεξάρτητα από το τι λένε ευθύνες έχουν όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ αλλά και οι εκπρόσωποι των υποψηφίων αρχηγών. Αλλά αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος διαβεβαίωνε όλες τις πλευρές πως θα διεξαχθούν κανονικά οι εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής ο γραμματέας του κόμματος πήρε στενό συνεργάτη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και τον ενημέρωσε πως βλέπει κώλυμα στην όλη διαδικασία παρά τις διαβεβαιώσεις της εταιρίας.

Όπως τελικά και έγινε το λογισμικό δεν πέρασε ποτέ στο σύστημα και η μοναδική παραίτηση μέχρι αυτή την ωρα ήρθε απο την εταιρία που είχε αναλάβει την ολη διαδικασία.

KO ND

Ζητούν συνεδρίαση της Κ.Ο.

Πάντως οι βουλευτές, οι οποίοι λαμβάνουν και τα μηνύματα της βάσης, είναι σε αναμμένα κάρβουνα ενώ ήδη 16 βουλευτές ζητούν συνεδρίαση της Κ.Ο. για να ενημερωθούν και να πάρουν αποφάσεις. Πάντως το αν θα συγκληθεί η γαλάζια Κ.Ο. θα αποφασιστεί το μεσημέρι μετά και την συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά

Μπορεί να έγινε γνωστό το τηλέφωνο που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για να παραιτηθεί από την αρχηγία, και τα «γαλλικά» που άκουσε αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε ένα ακόμα τηλεφώνημα από την οικογένεια Μητσοτάκη.dora

Οι πληροφορίες του 15minutes.gr επιμένουν πως η Ντόρα Μπακογιάννη επικοινώνησε με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και του ζήτησε να μην παραιτηθεί. Πάντως η κουβέντα έγινε σε έντονους τόνους, αφού δεν είχαν περάσει λίγες ώρες από το «Βατερλό» με τη διαδικασία και τα σφυροκόπημα τα που δέχονταν ο σημερινός πρόεδρος για να παραιτηθεί από τον Τζιτζικώστα και τον Μητσοτάκη.

 


Διαβάστε επίσης