-->
18.10.2021

Καραμανλής: Κυριάκο συγχαρητήρια, θα είμαστε όλοι δίπλα σου

Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, συνεχάρη με δήλωσή του τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές.

Αναλυτικά στη δήλωσή του σημειώνει:

«Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στο νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που έχει μπροστά του. Το έχει ανάγκη η παράταξη, μα πάνω απ’όλα το έχει ανάγκη ο τόπος. Θα είμαστε όλοι δίπλα του.

Αυτήν την ώρα βέβαια, αξίζουν και ο σεβασμός κι η αναγνώριση όλων των Νεοδημοκρατών στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, γιατί σε μια δύσκολη περίοδο κράτησε το κόμμα ενωμένο και όρθιο.

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρών και σε αυτόν το δεύτερο γύρο της εκλογής. Κι αυτό είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα.

Τώρα που η διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού ολοκληρώθηκε, ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να ισχυροποιήσουμε την παράταξή μας, απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που μέρα με τη μέρα δείχνει όλο και πιο επικίνδυνη για τον τόπο.

Άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία είναι από την ίδρυσή της η παράταξη της ευθύνης, του μέτρου, της εθνικής ευθύνης -και σήμερα αυτές οι αξίες δεν είναι απλώς επίκαιρες, είναι αναγκαίες για την πατρίδα μας».

Κώστας Καραμανλής
Βουλευτής Σερρών

Διαβάστε επίσης