-->
26.11.2022

Κερδήθηκε το στοίχημα της πρώτης ημέρας στα ΜΜΜ

Όλο το Σαββατοκύριακο αλλά και τις προηγούμενες ημέρες δεν άφησε σε ησυχία τις διοικήσεις των ΜΜΜ ο Κώστας Καραμανλής. Το στοίχημα του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ήταν να κυλήσουν όλα ομαλά και οι πολίτες να μετακινηθούν με ασφάλεια, σήμερα πρώτη μέρα, μετά την άρση απαγόρευσης των μετακινήσεων.

Και φαίνεται πως και στην Αθηνα και στη Θεσσαλονίκη, το στοίχημα κερδήθηκε. Στη θέση τους, οι βοηθοί επιβατών, οι εργαζόμενοι, οι σημάνσεις σε συρμούς και λεωφορεία, οι επιβάτες με τις μάσκες και με υπευθυνότητα. Ο Κώστας Καραμανλής έκανε και βόλτα με το Μετρό, μίλησε με εργαζόμενους, αστυνομικούς και επιβάτες και ήταν απολύτως ικανοποιημένος από την πρώτη εικόνα.  Η νέα κανονικότητα φαίνεται ότι ξεκίνησε ομαλά.


«Οι πολίτες», αναφέρει στην ανάρτησή του στο f/b, «ανταποκρίνονται με σοβαρότητα στα νέα μέτρα και τα δρομολόγια γίνονται με σωστή συχνότητα ώστε να μην έχουμε φαινόμενα συνωστισμού. Οι βοηθοί επιβατών και οι σημάνσεις που έχουμε βάλει, διευκολύνουν πολύ την κατάσταση. Βέβαια, μπορεί να προκύψουν και προβλήματα. Το ξέρουμε. Εδώ είμαστε για να παρακολουθούμε την κατάσταση και όπου χρειαστεί να παρέμβουμε για να γίνει το καλύτερο δυνατό. Μέχρι σήμερα οι Έλληνες έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον κορονοϊό, από εμάς εξαρτάται και το αν θα τα καταφέρουμε μέχρι τέλους. Ειδικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που εξ ορισμού είναι οι χώροι μεγαλύτερης συγκέντρωσης κόσμου, είναι στο χέρι όλων μας να τα καταφέρουμε. Μετακινούμαστε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς.», αναφέρει ο Κώστας Καραμανλής.

 

Διαβάστε επίσης