-->
22.09.2023

Κικίλιας για Αμυγδαλέζα: Υποχρεώθηκαν να ανοίξουν τον χώρο που έλεγαν Κολαστήριο

To θέμα της Αμυγδαλέζας με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας. Η Αμυγδαλέζα που είχε ανοίξει επί ΝΔ, τέθηκε ξανά σε λειτουργία από την Κυβέρνηση και ο αρμόδιος τομέας της ΝΔ κάνει λόγο για ανικανότητα να αντιμετωπίσει το ευρύτερο θέμα του προσφυγικού αλλά και για ωμή προπαγάνδα στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς παρουσιάστηκε η εικόνα προσφυγόπουλα να χαιρετούν τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κικίλια:

«Ο χώρος της Αμυγδαλέζας επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας είχε συμβολή στην δημόσια ασφάλεια, λειτουργώντας ως κλειστό κέντρο επαναπροώθησης για τους παράτυπους μετανάστες με υγειονομικό έλεγχο.

Τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσε την Αμυγδαλέζα “κολαστήριο”.

Σήμερα, υποχρεώθηκαν να ανοίξουν ξανά το χώρο, καθώς η κατάσταση στο προσφυγικό είναι εκτός ελέγχου, εξαιτίας της ανικανότητάς τους να αντιμετωπίσουν οργανωμένα το πρόβλημα σε όλη τη χώρα.

Και έτσι, τώρα, το γύρισαν στην ωμή προπαγάνδα παρουσιάζοντας εικόνες με προσφυγόπουλα να τρέχουν να χαιρετίσουν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ντροπή!».Διαβάστε επίσης