-->
29.05.2022

Κόντρα Τατσόπουλου – Χατζηνικολάου με υπονοούμενα για τη συνέντευξη Τσίπρα

Τα «μαχαίρια βγήκαν», ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή την συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον δημοσιογράφο.

Αρχικά, ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε επικριτικά τον Ν. Χατζηνικολάου για τη χθεσινή συνέντευξη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αφήνοντας «αιχμές» πως δεν έφερε σε δύσκολη θέση τον κ. Τσίπρα και σχολιάζοντας σχετικά: «Θέτεις τα ερωτήματα πέντε-πέντε μαζί. Έτσι δίνεις την ευκαιρία και στον πρωθυπουργό της χώρας να προσπεράσει όσα τον ενοχλούν δίχως να αντιληφθεί καν ο τηλεθεατής ότι τα προσπέρασε».


Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον ίδιο τον Ν. Χατζηνικολάου, μέσα από την εκπομπή του: «Μου λένε ότι ο μόνιμος θαμώνας του ΔΟΛ και του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM έκανε στο facebook ένα πικρόχολο σχόλιο για εμένα», είπε αρχικά ο Χατζηνικολάου και, αφού διάβασε το σχόλιο του Τατσόπουλου, στη συνέχεια είπε: «Απάντησε ο πρωθυπουργός για την παρουσία του ΝΑΤΟ. Απάντησε, τον ρώτησα και δεύτερη φορά». Μάλιστα, απευθυνόμενος στον Π. Τατσόπουλο, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε μήπως «τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ», αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Σε πήρε ο ύπνος στον καναπέ, Πέτρο μου; Είσαι σίγουρος ότι την είδες την εκπομπή; Εσύ το έγραψες το σχόλιο ή σ’ το έδωσαν έτοιμο;».

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος επανήλθε μέσω facebook και έγραψε:  «Νίκο μου, την είδα την εκπομπή. Για την παρουσία του ΝΑΤΟ πράγματι σου απάντησε. Για την τραλαλό ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας ως προς την παρουσία του ΝΑΤΟ… ξέχασε να σου απαντήσει. Όπως… ξέχασε να σου απαντήσει και σε άλλα ερωτήματα. «Είναι πολλά τα ερωτήματα, Νίκο», όπως θα σου έλεγε ελαφρά παραφρασμένος και ο μακαρίτης ο Σπύρος Καλογήρου. Όσο για τα «καρφιά» σου, Νίκο μου, για τον μόνιμο θαμώνα του ΔΟΛ -έχεις χάσει επεισόδια. Ένα πέρασμα έκανα από μια εκπομπή του ΒΗΜΑ FM την περασμένη Τετάρτη, με αφορμή το νέο μου βιβλίο, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απουσίας. Στις εφημερίδες του ΔΟΛ, η ίδια ξηρασία. Και υπονοούμενα για «διαπλεκόμενους» πάει πολύ να αφήνεις εσύ, Νίκο μου. ΕΣΥ. Ε, όχι. Πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Κινδυνεύεις να βάλει ο Μπαμπινιώτης τη φωτογραφία σου δίπλα στο λήμμα «ΘΡΑΣΟΣ». Την αγάπη μου».

Διαβάστε επίσης