-->
24.07.2021

Κ. Καραμανλής: Άκουσε, Ντόρα, ο Καμμένος κάνει αυτά που κάνει επειδή…

Μια ενδιαφέρουσα και με ιδιαίτερη σημασία εκδοχή αυτών που ειπώθηκαν μεταξύ του Κώστα Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη, όταν η τελευταία επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό στο γραφείο του δίνει ο Βηματοδότης.

Όπως αναφέρει «σε χρόνο ρεκόρ η Ντόρα Μπακογιάννη κοινοποίησε τη συνάντησή της με τον Κ. Καραμανλή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Έδωσε μάλιστα και το «μενού» των συζητήσεων, όχι ακριβώς τι ειπώθηκε αλλά γενικόλογα. Θα σας αποκαλύψω όμως τι ακριβώς ειπώθηκε, το οποίο δεν υπάρχει σε καμία διαρροή από πλευράς Ντόρας Μπακογιάννη.

 Το ραντεβού κλείστηκε την προηγούμενη ημέρα και η Ντόρα θέλησε να δει τον πρώην πρωθυπουργό ώστε να «αδειάσει» τον κ. Καμμένο για τους ισχυρισμούς του ότι είναι υπέρμαχος του καραμανλισμού. Ο πρώην πρωθυπουργός άκουσε το αίτημα της Ντόρας ψύχραιμα και λέγεται ότι είπε: «Ας έρθει, άλλωστε ο Καμμένος δεν έχει καμία σχέση μαζί μας και την πολιτική μας». Και όταν έγινε η συνάντηση και άρχισε η Ντόρα να λέει τα «παράπονά της» στον κ. Καραμανλή και ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε» τον καραμανλισμό και την πολιτική του στον Καμμένο των ΑΝΕΛ, ο κ. Καραμανλής γύρισε και της είπε με αρκετό σοβαρό ύφος:

«Ακουσε, Ντόρα. Ο Καμμένος κάνει αυτά που κάνει επειδή βρίσκει χώρο και τα κάνει». Πάγωσε προς στιγμήν η Ντόρα γιατί γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε να πει ο πρώην πρωθυπουργός. Ότι δηλαδή αφού οι άλλοι στη ΝΔ δεν υπερασπίζονται το έργο του, βρίσκει χώρο ο κ. Καμμένος και το κάνει».
Διαβάστε επίσης