Search
Close this search box.
Search

Μαξίμου για ΝΔ: “Καλά ξεμπερδέματα με τα εσωκομματικά σας…”

Πριν 9 έτη

Με ειρωνικά σχόλια φαίνεται να αντιδρά στις δηλώσεις Μεϊμαράκη, το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε νωρίτερα στην κυβέρνηση, σχετικά με την επιβολή ΦΠΑ 23% χαρακτηρίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ ως αλλεργικό σε καθετί ιδιωτικό.

Όπως διαρρέει από το κυβερνητικές πηγές, το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να θεωρεί τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας τόσο ασυνάρτητες επειδή επιδιώκουν δύο στόχους μαζί.  Από την μια να πείσουν ότι κάνουν αντιπολίτευση και από την άλλη να στείλουν μηνύματα ευθυγράμμισης εκεί που πρέπει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως τονίζουν είναι και  η σημερινή δήλωση του κ. Μεϊμαράκη, στον οποίο, όπως και στους υπόλοιπους επίδοξους αρχηγούς, δίνουν ευχές για  καλά ξεμπερδέματα με τα διαδικαστικά των εσωκομματικών εκλογών.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.