Search
Close this search box.
Search

Μειμαράκης – Σαμαράς δεν χαιρετήθηκαν στην Κ.Ο.

Πριν 9 έτη
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ και η ορκωμοσία στη βουλή και ενώπιον δεκάδων δημοσιογράφων και βουλευτών δεν χαιρετήθηκαν καν ούτε από μακριά με ενα νεύμα.

Η ψυχρότητα οφείλεται στο γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητά του Ευάγγελου Μειμαράκη παρόλο που ο ίδιος οταν του ζητήθηκε κρατησε την παράταξη όρθια και ανέλαβε στην πιο δύσκολη στιγμή.

Μάλιστα συνεργάτες του Ευάγγελου Μειμαράκη πιστεύουν πως η συνάντηση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, δεν σηματοδοτεί προσπάθεια για την ενότητα της παράταξης.

Πάντως από χθες το 15minutes.gr αποκάλυπτε τι σημαίνει η επιστροφη Σαμαρά στα γαλάζια πράγματα.

Οι ίδιοι συνεργάτες πάντως του σημερινού προέδρου της ΝΔ, απέδιδαν στον γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, τα οργανωτικά προβλήματα του κόμματος μετά από το συνέδριο του 2013 με αποκορύφωμα τα οσα τραγελαφικά εξελίχθηκαν με την υποψηφιότητα Γεωργιάδη στην ΚΕΦΕ.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καραμανλής έχει κανει σαφές σε όλους τους τόνους ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αφού όπως λέει προέχει η ενότητα.

Όλα όμως δείχνουν ότι το ρήγμα στη ΝΔ βαθαίνει..

Η ορκομωσία των 300 της νεας Βουλής δείχνει αυτό που συζητιόταν τα τα τελευταία 24ωρα, πως οι σχέσεις του προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Μεϊμαράκη με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε οριακό σημείο.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.