Search
Close this search box.
Search

“Μετωπική” στον γαλάζιο Βορρά – Οι “πυρήνες” των 4 “μονομάχων”

Πριν 9 έτη

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα πάει σε Πέλλα και Ημαθία. Ήδη εδώ και μέρες ο Άγγελος Μοσχονάς οργανώνει την εκστρατεία Μεϊμαράκη στη Βόρεια Ελλάδα ενώ σήμερα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και ο διευθυντής του πρόεδρου της ΝΔ, Σωτήρης Κορομάντζος.

Στην Πέλλα το βάρος σηκώνει ο πρώην γαλάζιος βουλευτής και κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, Δάνης Τζαμτζής, ενώ στην Ημαθία υπάρχει σκληρός πυρήνας με τους πρώην βουλευτές Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Γεωργία Μπατσαρά να κλείνουν προς την πλευρά Μεϊμαράκη.

Την ίδια ώρα ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα βρίσκεται στη Δυτική Μακεδονία. Μια ομιλία θα κάνει στην Κοζάνη ενώ το επιτελείο του είναι ανάμεσα σε Καστοριά και Φλώρινα, αφού θέλουν να ρίξουν το βάρος εκεί που έχουν χαμηλότερη απήχηση. Στην Φλώρινα ο Απόστολος Τζιτζικώστας «μιλάει» με τον βουλευτή Γιάννη Αντωνίαδη ενώ από κοντά βοηθάει και το μέλος της Π.Ε. Σταύρος Παπασωτηρίου. Σίγουρα πάντως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα περάσει και από τα Γρεβενά, όπου εκεί έχει πυρήνες από μέλη της Π.Ε. όπως ο Γιάννης Γάτσιος.

Ο Άδωνις Γεωργιαδης μετά το χθεσινό διάλειμμα της συνεδρίασης της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας επιστρέφει στη Μακεδονία και το Σαββατοκύριακο θα επισκεφθεί τις Σέρρες, το Κιλκίς και τη Δράμα. Εξάλλου ο ίδιος επιμένει πως την αρχηγία της ΝΔ, διεκδικούν δυο Μακεδόνες, χτυπώντας έτσι τον Απόστολο Τζιτζικώστα, αφού υπενθυμίζει ότι η οικογένεια του κατάγεται από την περιοχή της Φλώρινας.

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως σχεδιάζει περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα ενώ δεν είναι απαρατήρητο ότι ξεκίνησε τις προεκλογικό του «ταξίδι»” από τον ακριτικό Έβρο ενώ σήμερα θα βρίσκεται στα Ιωάννινα.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.