-->
16.10.2021

Μπέκαμ: Μαζί είμαστε ισχυροί, λέει για το δημοψήφισμα

Υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε ότι τάσσεται ο πρώην αστέρας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βρετανίας Ντέιβιντ Μπέκαμ, στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη δηλώνοντας ότι «μαζί είμαστε ισχυροί».

«Ζούμε σε έναν αλληλεξαρτώμενο κόσμο γεμάτο δυναμική όπου, μαζί, ως λαός, είμαστε ισχυροί. Για τα παιδιά μας και τα παιδιά τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε παγκόσμια προβλήματα από κοινού και όχι μόνοι», τόνισε το ίνδαλμα του ποδοσφαίρου που αποχώρησε από το βρετανικό ποδόσφαιρο σε ηλικία 41 ετών, σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η καμπάνια «Britain Stronger In Europe» (Βρετανία ισχυρότερη μέσα στην Ευρώπη).

«Είχα το προνόμιο να παίξω και να ζήσω στη Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Παρίσι, με συμπαίκτες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο», πρόσθεσε ο άλλοτε παίκτης της Manchester United χαιρετίζοντας την υποδοχή που του επιφύλαξαν «οι μεγάλες αυτές ευρωπαϊκές πόλεις».

«Για όλους αυτούς του λόγους θα ψηφίσω υπέρ της παραμονής» στην ΕΕ, καταλήγει ο Βρετανός πρώην διεθνής την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μάχη στήθος με στήθος στο δημοψήφισμα για την παραμονή ή την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

Διαβάστε επίσης