-->
03.10.2023

Μπαλαούρας: Αν δεν ήμασταν κυβέρνηση θα διαδηλώναμε στον ΟΛΠ για την ιδιωτικοποίηση!

Σε μια… παράξενη παραδοχή προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος μίλησε στο ρ/σ Παραπολιτικά 90.1 και επεσήμανε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αυτή τη στιγμή κυβέρνηση, θα διαδήλωνε κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ!

Τι κι αν πριν λίγες ώρες η Cosco έστειλε επιστολή στο ελληνικό κοινοβούλιο, κατηγορώντας ευθέως την κυβέρνηση για αλλαγή στους όρους της συμφωνίας για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ..

Ο κ. Μπαλαούρας δεν πτοήθηκε από την αναταραχή που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην κυβέρνηση και τάχθηκε ανοικτά κατά της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού.

«Δεν θέλουμε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να την υλοποιήσουμε» εξήγησε και συνέχισε: Αν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κυβέρνηση, θα ήταν στο δρόμο να διαδηλώνει κατά της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς!

«Οφείλουμε να υλοποιήσουμε τη συμφωνία διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παλέψαμε και δεν τα καταφέραμε» τόνισε και κατέληξε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση οδυνηρού συμβιβασμού.

 Διαβάστε επίσης