25.10.2020    09:53

Νέα Αρχή για την Αττική: Ανεβάζει στροφές ο Ανδρέας Σπυράκος στη δυτική Αθήνα

Ανεβάζει καθημερινά στροφές στην προεκλογική εκστρατεία, την αναγνωρισιμότητα και τα ποσοστά αποδοχής και δημοφιλίας του, ο Ανδρέας Σπυράκος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Δυτική Αθήνα με τη «Νέα Αρχή» και τον Γιώργο Πατούλη.

Με στοχευμένες περιοδείες, συναντήσεις και ομιλίες σε όλες τις γειτονιές της δυτικής Αθήνας, έχοντας στο πλευρό της τόσο νέους ανθρώπους της κοινωνίας , όσο και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη των περιοχών από το Καματερό μέχρι το Χαϊδάρι και από το Ίλιον μέχρι το Περιστέρι και την Αγία Βαρβάρα, φαντάζει ένα από τα φαβορί για να εκλεγεί με την επόμενη Περιφερειακή διοίκηση του Γ. Πατούλη.

Λόγος αυτοδιοικητικός, ξεκάθαρος, δυναμικός, συνθετικός, χωρίς κλισέ παλαιάς κοπής και… κονσερβοποιημένες ατάκες. Όραμά του η ουσιαστική αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας και η αλλαγή της φυσιογνωμίας των δυτικών προαστίων μέσα από την καινοτομία, την ασφάλεια, την προώθηση της πολιτιστικής και εμπορικής ταυτότητας της περιοχής, τις «καθαρές» λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη των νέων ανθρώπων και της δημιουργικότητάς τους.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Σπυράκος έχει προγραμματίσει την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση – συζήτηση τη Δευτέρα 20 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό.

Ο ίδιος μίλησε για τους στόχους του σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.