05.12.2020

Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή – Η απάντηση της ΝΔ

Μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ «ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της Νέα Δημοκρατία, καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον διαγράψει και «να αναλογιστεί πού οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου».

Όπως αναφέρει σε σχετικό σχόλιο η ΝΔ, «η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της. Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ! Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί πού οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου. Καταλήγοντας, σημειώνει πως «η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της».

Σημειώνεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στα social media ότι ο εν λόγω χρήστης «Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να ΣΚΟΤΩΣΕΙ εμένα και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και δεν «ξεβρώμισε αρκετά τον τόπο»».