-->
18.06.2021

Σάλος με ανάρτηση της Αυγής – ΝΔ: Ξεπέρασε τον εαυτό της, σε αθλιότητα – Οργισμένη αντίδραση Καραμανλή

«Σήμερα η Αυγή ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε αθλιότητα. Δεν σέβονται ούτε την αγωνία των ανθρώπων, ούτε τον πόνο τους μπροστά στον ίδιο τον θάνατο. Σαν πολιτικές ύαινες περιμένουν θύματα μήπως και τραφούν πολιτικά. Η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή ανάρτηση της Αυγής για τους τάφους στις Σέρρες.

Η εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση ανέβασε στο Twitter το λινκ της είδησης «Κορωνοϊός: Άνοιξαν 35 νέους τάφους στις Σέρρες», συνοδεύοντας το με το σχόλιο «Ισως χρειαστούν και άλλοι…».

Εντονες ήταν οι αντιδράσεις από χρήστες του Twitter, με την «Αυγή» να αποσύρει το tweet και να ζητά συγγνώμη γράφοντας στο λογαριασμό της χαρακτηριστικά: «Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία».

Αντίδραση από Καραμανλή

Για το άθλιο σχόλιο της Αυγής για τους τάφους στις Σέρρες αντέδρασε και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών και βουλευτής ΝΔ Σερρών Κώστα Αχ. Καραμανλή ο οποίος δήλωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις ανατριχιαστικές αναρτήσεις της επίσημης εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ…Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες αγωνιούν, ιδίως η Βόρεια Ελλάδα δοκιμάζεται, συμπολίτες μας δίνουν τη μάχη της ζωής τους στα νοσοκομεία και χιλιάδες άνθρωποι δίνουν καθημερινό αγώνα να κρατήσουν την κοινωνία όρθια, κάποιοι μοιάζουν να πανηγυρίζουν έχοντας βάλει τα πολιτικά τους ρέστα στην πανδημία. Η πολιτική κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια.ΥΓ: Αυτό για το Μπέργκαμο τους αρέσει και το καμαρώνουν ακόμα, εκείνο για τις Σέρρες είπαν ότι το ανέβασαν από «κεκτημένη ταχύτητα» και το κατέβασαν. Δηλαδή τι εννοούν, δεν πειράζει να τα λένε αυτά μεταξύ τους, απλώς δεν έπρεπε να τα πουν δημοσίως;».

 

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις ανατριχιαστικές αναρτήσεις της επίσημης εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ…

Την ώρα που…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Karamanlis στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

 

 

Διαβάστε επίσης