-->
18.06.2021

Ξύπνησε από το κώμα ο Λαμάρ Όντομ

Πληροφορίες τον ήθελαν εγκεφαλικό νεκρό, Όμως την ώρα που οι γιατροί του δήλωναν απαισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του, αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την Παρασκευή πως ο πρώην σταρ του NBA ξύπνησε από το κώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία 24ωρα αφότου ο βρέθηκε αναίσθητος σε πολυτελή οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, ο 35χρονος άνοιξε τα μάτια του και ζήτησε να μιλήσει με την Κλόε Καρντάσιαν, από την οποία δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «E!», ο Λαμάρ είπε στην Κλόε Καρντάσιαν «Γεια σου μωρό μου», ενώ απάντησε θετικά, όταν οι γιατροί τον ρώτησαν αν ήθελε να δει τα παιδιά του.

Νωρίτερα την Παρασκευή, η αμερικανική ιστοσελίδα Radar ανέφερε πως πολλές πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο 35χρονος Όντομ είναι κλινικά νεκρός, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, χαπιών και κοκαΐνης, κατά τη διάρκεια πάρτι στον οίκο ανοχής.

«Δεν έχει καμία εγκεφαλική δραστηριότητα. Είναι εγκεφαλικά νεκρός. Οι έλεγχοι δεν έδειξαν καμία λειτουργία», έλεγαν στο Radar πηγές από το νοσοκομείο, σημειώνοντας πως η λειτουργία των νεφρών του μειώνεται καθημερινά και υποβάλλεται σε διάλυση.

Σημειώνεται πως παρά το γεγονός ότι η Κλόε και ο Λαμάρ έχουν χωρίσει από το 2013, εν τούτοις το διαζύγιο δεν έχει τυπικά ολοκληρωθεί και η τηλεπερσόνα παραμένει η πιο στενή εν ζωή συγγενής του. Για τον λόγο αυτό, πολλά ΜΜΕ μετέδιδαν πως η Κλόε θα χρειαζόταν να αποφασίσει σύντομα για την αποσύνδεσή του από τα μηχανήματα.





Διαβάστε επίσης