-->
02.10.2022

Οι κίτρινες και οι… κόκκινες κάρτες του Μητσοτάκη

Την πρώτη κίτρινη κάρτα στους βουλευτές του την έβγαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνεδρίαση της Κ.Ο. την περασμένη εβδομάδα όπου τους έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Άλλωστε κατά την συνεδρίαση έδωσαν το παρών μόνο οι πενήντα από τους 75 βουλευτές επιβεβαιώνοντας την απόσταση που υπάρχει μεταξύ της νέας ηγετικής ομάδας και της Κ.Ο.

Ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας ζήτησε μεταξύ άλλων από τους συναδέλφους του να παραβρίσκονται στις ψηφοφορίες ή ακόμα και να δίνουν το παρών στην ολομέλεια την ωρα που μιλάει ο πρόεδρος του κόμματος, αφού και αυτά τα φαινόμενα έχουν εμφανιστεί το τελευταίο δίμηνο. Η επόμενη κάρτα όμως θα είναι κόκκινη αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους συνεργάτες του να βαθμολογήσουν την πορεία των Συντονιστών και των Τομεαρχών.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του 15minutes.gr ο Μητσοτάκης μετά το συνέδριο του κόμματος ετοιμάζει ανασχηματισμό στο σχήμα που θα στηρίζεται κυρίως στη βαθμολογία των βουλευτών του σε σχέση με τις υποχρεώσεις τους.Διαβάστε επίσης