-->
20.01.2021

Ουρές για τα rapid test drive through που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Το αδιαχώρητο επικράτησε έξω από το Δημαρχείο της Γλυφάδας, από εκατοντάδες Γλυφαδιώτες που έσπευσαν με τα αυτοκίνητά τους για να κάνουν δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς.

Σε drive through rapid tests για τον κορονοϊό σε όλους τους κατοίκους της πόλης, που το επιθυμούν, εντελώς δωρεάν προχωρήσε το πρωί ο Δήμος Γλυφάδας.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, μπροστά στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15).

Όπως τονίσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου πρόκειται για «μια πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα στο Δήμο μας με την αγαστή συνεργασία του ΕΟΔΥ που πραγματοποιεί τα τεστ στη μάχη για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Γιώργου Παπανικολάου:

Μια καλή είδηση είχαμε σήμερα.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί drive through εξέταση για τον κορονοϊό, μέσω αυτοκινήτου δηλαδή, με rapid test τελευταίας γενιάς, για τους κατοίκους της Γλυφάδας, δωρεάν για όλους.

Τα αποτελέσματα μας χαροποίησαν πολύ.

Από τους 870 συμπολίτες μας που έκαναν το τεστ, μόλις δύο βρέθηκαν θετικοί.

Πρόκειται για δύο άνδρες με μέση ηλικία τα 52 έτη.

Έχουν ήδη ειδοποιηθεί και τους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι ενθαρρυντικά σε σχέση με την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας στην πόλη μας και την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή μας.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνεχίσουμε το ίδιο και περισσότερο ακόμα αυστηρά, για να παραμείνει χαμηλά το ιικό φορτίο στη Γλυφάδα.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και το εξαιρετικά ικανό και ευγενικό προσωπικό του.

Ευχαριστούμε επίσης τη δημοτική μας αστυνομία και όλους τους εργαζομένους του Δήμου μας.

Δεν ήταν καθόλου απλή η επιτυχία του απαιτητικού αυτού εγχειρήματος, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια μέσα σε πέντε μόλις ώρες, ομαλά και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.


Διαβάστε επίσης