-->
07.07.2022

«Πηγαδάκι» Μητσοτάκη, Τασούλα και Παπανδρέου

Την ώρα της ψηφοφορίας για τις συμφωνίες ΑΟΖ Ιταλίας και Αιγύπτου, στη Βουλή, μπροστά από τα υπουργικά έδρανα, σχηματίστηκε ένα «πηγαδάκι» που προκάλεσε ερωτηματικά.

Ερωτηματικά για τους συμμετέχοντες, καθώς σε αυτό συμμετείχαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Τασούλας και Γιώργος Παπανδρέου;

Τι συζήτησαν οι τρεις τους;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύει η στήλη «Βηματοδότης», «το θέμα της θέμα της συζήτησης ήταν αποκλειστικά η ανταλλαγή… αγροτικών προϊόντων. Ο κ. Τασούλας εξηγούσε ότι ο κ. Παπανδρέου του έφερε Μαυροδάφνη Αχαΐας, την οποία «αντάλλαξε» με τυρί Μετσόβου που του προσκόμισε ο Πρόεδρος της Βουλής. Ο Πρωθυπουργός τα άκουγε όλα αυτά και χαμογελούσε, ενώ σε κάποια στιγμή, είπε ότι θα φέρει και αυτός παξιμάδια Κρήτης, ενώ, όπως έλεγε ο κ. Τασούλας επικρότησε την όλη ανταλλαγή. Σε κάποια στιγμή ο κ. Παπανδρέου πήγε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής και εκεί έγινε η ανταλλαγή κρασιού και τυριού. Μόνον που ο κ. Τασούλας εκτίμησε ότι ίσως να είναι η τελευταία φορά που γίνεται ανταλλαγή προϊόντων. Από τώρα και στο εξής έλεγε, θα ανταλλάσσουμε… μάσκες».

Διαβάστε επίσης